woensdag 24 maart 2010

internet, de cijfers (een filmpje tussendoor)


JESS3 / The State of The Internet from JESS3 on Vimeo.

Internet, de cijfers (incl. cijfers over ongelooflijke hoeveelheden spam, maar ook over het snel gestegen aantal gebruikers van internet)

3 opmerkingen:

 1. Ik ben slecht in cijfers, maar ik weet wel dat dit grote getallen zijn. Het plaatje van de spam in vergelijking met de gewone mails is duidelijker dan die grote cijfers.

  Vroeger dacht ik: als er al televisie geweest was in de dertiger jaren (20ste eeuw) dan was er vast nooit een WO II geweest. Wat naïef! maar evenzo heb ik toch ook gehoopt dat door Internet het aantal brandhaarden in de wereld zou verminderen. Immers:mensen komen elkaar dan zo dichtbij en leren elkaar dan veel beter begrijpen...ach en dan worden die cijfers alleen maar treuriger. Zoveel gemeenschappelijks, zoveel kansen op meer wederzijds begrip en contact en het enige wat je kunt constateren is dat je nog veel schuldiger wordt omdat je nu zoveel weet en toch niets verhelpt aan de ellende.
  Ik zou liegen als ik zei "Bedankt Tiroka, voor de instructieve film", maar toch bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo tiroka

  Erg leuk om je blog te lezen. Ik volg je, maar geef nu geen inhoudelijke reactie. De zon schijnt en daarom ga ik zo lekker werken in de tuin. Misschien kom ik er nog eens op terug als we samen werken. Groetjes en ga zo door.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dank je Grietje mus! Wij hebben hier ook genoten van het prachtige weer! We praten wel 's een keertje bij als het een keertje rustig is. groetjes en een fijne avond nog.

  BeantwoordenVerwijderen