dinsdag 2 maart 2010

de bieb digitaal....ik ga ook meedoen! joehoe!

23dingen

Na een gesprek met C. en S. hebben we afgesproken dat ik me ook ga storten op 23 dingen. In vogelvlucht weliswaar, want ik gebruik al heel veel “dingen”. Ik schrijf ook een conclusie/evaluatie. De meeste van mijn collega's zijn nu de 23 dingen aan het afronden. En ik stap in bij het vervolg wat we eraan willen gaan geven.
Voor de mensen die me nog niet kennen: binnenkort vind je meer over mij hiernaast.

Het lijkt mij interessant om de 23 dingen met name in het perspectief te zien van het werk in de bibliotheek. Daarnaast ga ik iets algemeens over internet opschrijven: de voor- en nadelen, de valkuilen en de prachtige dingen die je ermee kunt doen. Ik vind internet persoonlijk een geweldig iets, dus het zal een positief verhaal worden ben ik bang : -)

Nu ik dit zit te typen, bedenk ik mij dat het wellicht handiger is om dit niet in een document op de computer te zetten, maar om dit maar gelijk in een blog te verwerken….
Ik blijk zelfs nog een account te hebben lopen als ik blogger openklik... Het is al heel lang niet meer gebruikt (na diverse blog-pogingen een paar jaar terug), maar nu kan ik het account mooi alsnog gaan gebruiken!
Knip en plak en hop mijn eerste 23dingen-blogbericht staat online…!

2 opmerkingen:

  1. ha leuk!!! pssst, ik volg je nu al!! veel plezier hier en happy blogging met deze flitsende doorstart! dit blogje wordt vast een blijvertje! groetjes pee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel fijn dat je het niet alleen zo snel maar ook op deze manier (bloggen) oppakt! Deze actie, samen met de naam "De Bieb Digitaal" vind ik zeer veelbelovend ;-)

    Natuurlijk ga ik je volgen! En net als Pee met veel plezier. Je tweede berichtje heb ik inmiddels ook al gelezen. Straks is de 23# slotbijeenkomst, en jij en je blog zullen zeker door mij genoemd worden. Jammer dat je niet als een vlieg op de muur erbij kan zijn. (Of lekkerder: als een vlieg op de taart...)

    PS Mijn blog kan je vinden op svl-m.blogspot.com en daar staan ook de links naar de blogs van de collega's.

    BeantwoordenVerwijderen