maandag 22 november 2010

Hier worden we blij van (2)


Voel je je beroerd, herfstig, uitgeschreeuwd? Staar je eindeloos uit het raam, met een gezicht op half zeven? Niet getreurd want hier is: Hier worden we blij van deel 2!

Is er weer niks anders op tv dan Freek de Jonge en een menigte met neusfluitjes ? Pak een wijntje, een zak chocoladepepernoten, zak neer op je bank, voetjes omhoog en kijk nog 's naar deze.

Le fabuleux destin d'Amélie Poulain is een heerlijke film die iedereen wel kent. Met prachtige muziek. Het blijkt bovendien de grootste geluksfilm te zijn, volgens het Parool. Op een goede tweede plek staat 'As it is in heaven'. Ook al zo'n aanrader. 

6 opmerkingen:

 1. Ik heb hem al jaaaaren op de stapel ongekeken dvds liggen. Ik zal hem er toch eens afhalen want wie wil er nou niet blij worden?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Raymond, inderdaad, doe het gewoon, kijken dat ding. En wie weet word je er ook een beetje blij van! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik werd blij van Ravelry en van Amélie ook, maar "As it is in Heaven" vind ik triestig.(Maar Stan Laurel en Oliver Hardy en Charly Chaplin vind ik ook triestig; dit ter toelichting en voor beter begrip.)
  Mooi stukje trouwens, T! (Werd ik wel blij van.)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Nel, Ja 'As it is in heaven' is vooral een mooie ontroerende film vind ik. Ik ga 'm binnenkort weer eens bekijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En heb je As it is in heaven al "binnen"? Zag dat het te lenen is in Wageningen. Te lenen, niet te reserveren helaas :-/
  Amelie ga ik binnenkort weer kijken, komt 't toch goed met die strijkberg hier...

  BeantwoordenVerwijderen