zondag 14 november 2010

Hier worden we blij van (1)

In deze donkere maanden en sombere tijden kunnen we wel wat lichtpuntjes gebruiken.
Iets waar je weer even helemaal blij van wordt. Een klein geluksmomentje zeg maar.
Even wegdromen, een glimlach op je gezicht, zin om te dansen, een zonnestraaltje achter het grijze wolkendek. Soms heb je dat gewoon nodig!
Ik ga wat 'hier worden we blij van' momentjes delen met jullie. Ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik!
Numero uno in de serie:

We laugh until we think we'll die,
Barefoot on a summer night
Nothin' new is sweeter than with you

7 opmerkingen:

 1. Haha... ik krijg er een big smile van! Stilzitten gaat niet idd. :-) Dank

  Groetjes
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat 'n leuk idee & idd blijmakend filmpje/liedje!
  Thnx voor het vrolijk wakker worden op deze maandagochtend ;-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, Tiroka,
  ik begon met wel een film te zien van Edward Sharpe, maar die was dood-eng! Een nare droom van gevangenis en marteling. Ik snapte wel dat dit niet de bedoeling kon zijn, en toen kwam ik bij deze film. Een stuk olijker, maar ik zag nog steeds die enge beelden. En de muziek is indringend. In mijn oren doet ze (de muziek) moeite om vrolijk te zijn, maar ik ervaar het niet zo.
  Zucht...je bedoelt het goed en gezien de reacties klopt het ook. But not for me. Helaas. Wat ik (bv.) wel erg tof vond was de link van die jongen uit Zeeland (Edwin) naar een Flashmob-film over een zwarte buschauffeur en zijn verjaardag ergens in Denemarken. Daar kreeg ik onwijs goeie zin van (met tranen in de ogen- dat dan weer wel.)
  Maar ga alsjeblief door met je goeie momenten: ik maak in elk geval kennis met nieuwe dingen en ik ben al blij als jij blij bent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Nel,Oef een nare marteling en een gevangenis, nee dat was 'm niet. Jammer dat het liedje voor jou niet werkte. Dat filmpje met die buschauffeur is inderdaad fantastisch mooi! Gelukkig kreeg je daar wel goeie zin van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt wel!!! een vrolijk deuntje/liedje.
  Het filmpje is ook leuk om naar te kijken; Als ik mijn ogen dicht doe zit ik weer in Amerika rondtoerend met dezelfde soort muziek op de radio. Misschien volgend jaar weer ???

  BeantwoordenVerwijderen
 6. He Curl! leuk dat het je herinnert aan je reis. Ik kan me er iets bij voorstellen. Amerika is groot genoeg om heel vaak heen te gaan en iedere keer weer iets nieuws te ontdekken, dus dat is een mooi excuus om nog eens te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen