vrijdag 27 augustus 2010

zijn uilen in ofzo?

Ineens zie ik ze overal: uilen. Nee niet in het bos, maar op hippe behangetjes, kekke truien, leuke tassen, kristallen uilenhangers (ugh), uilenknutsels...you name it, er is van alles met een uil erop.
Het is een trend blijkbaar.
Dus weet je effe niet wat je voor kadootje moet kopen voor iemand die alles al heeft? Geef gewoon iets met een uil erop, hartstikke hip!

(En laat ik nou net vorig jaar dit truitje hebben gemaakt....Ik ben blijkbaar ook nogal trendgevoelig zonder het zelf te beseffen :-)

 Kasper vindt het truitje overigens vreselijk en weigert categorisch om 't aan te trekken...ach ja, zo gaat dat soms...

3 opmerkingen:

 1. Bedankt voor de tip: ik ken nl.iemand die al een stuk of 1000 uilendingen heeft en elk jaar zoek ik me wezenloos om haar met haar verjaardag een uil -in wat voor vorm dan ook - te kunnen schenken.
  Vindt Kasper het pull-overtje niet gewoon te warm?
  Heeft hij tegen andere door jou vervaardigde kledingstukken ook een hekel?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @Nel, zou dat het zijn? Dat hij het te warm vindt? 't Is wel echt wol, dus 't kan best.. De sjaal van vorig jaar (van acryl) vond 'ie wel prima...Hoe was jullie officiele opening trouwens vandaag? Was 't leuk?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor je reactie op mijn blog. Het is altijd leuk als er af en toe mensen langs komen en een opmerking plaatsen.
  En wat die uilen betreft, tja, ik hoor de laatste tijd ook heel veel het woord mediawijsheid vallen. Wellicht heeft het één met het ander te maken :-)

  BeantwoordenVerwijderen