zondag 10 oktober 2010

Hurts op Spotify


Ik was wat aan het rondneuzen op Spotify op zoek naar nieuwe nummers. En hoe ik hier nou weer terecht kwam, weet ik niet meer. Maar geinig is het wel: Hurts op Spotify.

Het begint hier: A5M4 – The Truth Hurts
Luister en maak de goede keuzes.


4 opmerkingen:

 1. Niks met Hurts te maken, maar met breien. Enige link met je bericht hierboven is "Ik weet niet meer hoe ik er kwam" (via LibraryThing, maar dan?)
  Enniewee: ik moet aan je denken, wie weet heb je er wat aan?
  http://www.ravelry.com/designers/monnibo-designs

  En de maakster houdt van Lisa Moore. Ik ben net begonnen in "Februari": totnutoe vind ik het erg mooi, maar ik ben amper 25 bladzijden op weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hej, leuk! Die kat van haar is erg blij met z'n "snakes'. Ik zag dat ze er meerdere heeft gemaakt en ze biedt het patroon aan op Ravelry.
  Ze heeft trouwens een leuke blog over boeken en andere interessante dingen. En die blog ga ik nu volgen, dus bedankt voor de tip! http://www.monniblog.com/
  Veel plezier met je boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een bijzondere roman. Met veel plezier gelezen. Wat ik er van denk vind je op Library Things.
  http://www.librarything.com/work/8327252/reviews/65616486
  Ik dénk dat dit echt een boek voor jou is; hoe weinig ik je ook ken.
  Hè, ik vind jou echt een whizzkid, maar dat je óók handwerkt maakt me nieuwsgierig en jaloers. Ik wil- als tegenhanger en tegengif (van kompjoeteren)- borduren, maar het is bij mij het één of het ander. Jij kunt klaarblijkelijk beide dingen doen; vandaar de jaloezie. Lezen doe ik nog wel (goddank); op een of andere manier kan ik dat wel altijd met alles combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Nel, ik heb de roman gereserveerd en ben benieuwd. Ik hoop dat ik er aan toe kom om 't te lezen. Want vaak kom ik er niet aan toe door tijd- en/of concentratiegebrek. Je hoeft echt niet jaloers te worden, ik heb het geluk dat ik opgegroeid ben met kompjoeteren dus tja..
  Borduren lijkt me ook leuk om te doen (staat ook op mijn 100+projecten-to-do-lijstje)Vooral zoiets als dit vind ik mooi: http://www.sudsandsoda.com/works/paper14.html

  BeantwoordenVerwijderen