maandag 25 juli 2011

Les vacances

Pfoe, 't is al weer voorbij. M. is vanochtend weer naar Hilversum vertrokken en ik ga woensdag weer aan 't werk in de bieb.
We wilden dit jaar een simpele vakantie aan zee. En dat is prima gelukt.


We waren 2 weken op een camping waar we eerder waren, dichtbij Contis-plage. De camping was weer bevolkt met vele Franse gezinnen, relaxte surfers en van alles daar tussen in. En helaas nog steeds: teveel hurktoiletten (dit is een minpuntje van deze verder prima camping).
de hangmat bleek een supergoeie aankoop
pijnbomen en een blauwe hemel
We zijn vooral veel naar het strand geweest en nog een dagje naar San Sebastiaan - Spanje. 
De zee bij Contis-plage is een soort van surf-walhalla met hele hoge golven. Dit is iets wat het merendeel van ons gezin prachtig vindt. Er is een mooi niet te druk zandstrand. Heel relaxt allemaal. De dagen en avonden waren gevuld met boeken lezen, naar het zwembad gaan en heel veel spelletjes doen. We hadden weer geen electriciteit en onze dochter ontpopte zich in de vakantie tot een ware activiteitenbegeleidster. Ze bleek 'zonder beeldscherm' heel actief/sportief (terwijl ze normaal gesproken nogal de neiging heeft om de hele dag achter een of ander beeldscherm te hangen). We hebben op haar verzoek nu weer de zaterdag-geen computer/tv-dag in ere hersteld (inclusief spelletjes-avond met chips).


onze vouwwagen staat inmiddels te koop, dus heb je interesse...
(we gaan volgend jaar een campertje huren is het plan)
Na 2 weken Frankrijk waren we afgelopen week nog een weekje thuis met z'n allen. We zijn nog een dagje naar attractiepark Slagharen geweest, ook een geslaagde dag.

nostalgie...
Voor degenen die nog gaan: fijne vakantie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten