woensdag 14 april 2010

En weer door.....

Ik ken het gevoel van Nel. Ik mis het bloggen en ik heb daarom besloten om door te gaan (ondanks frustratie). Aangezien ik geen enkel uur vergoed blijk te krijgen voor de 23-dingen-cursus ga ik deze blog wel een beetje aanpassen.
Het is mijn blog en dus mag ik schrijven wat ik wil.
Dit betekent dat de 23 dingen niet meer leidend zullen zijn vanaf nu. Af en toe zal er nog eens een 23dingen-ding voorbij komen, dat wel.
Ik ga vooral schrijven over mijn eigen interesses die met name liggen op het gebied van internet(-toepassingen), bibliotheekwerk, kunst/cultuur, veranderingen in de samenleving, wellicht hier en daar een breipatroon :-) en nog veel meer (en dat lees je vanzelf!).

Biology 101 

patroon te verkrijgen via Etsy shop:

4 opmerkingen:

 1. Yippie! (Fijn dat je verder gaat.) Ook wel goed om te zeggen in welke richtingen. Ik zou dat ook eens moeten bepalen.. Voorlopig denk ik aan het wel & wee rond de verhuizing van de Bennekomse bibliotheek en het 'daaglijks leven in de leeszaal'. Ik moet wel lachen om je kikkerbreipatroon. Dat daar een patroontje van te krijgen is! Daarmee contrasteren mijn gekruissteekte eendjes en koetjes wel als uitermate truttig. Ik ga zeker eens kijken bij Emily Stoneking.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je weet wat ik van de beslissing rond je urenvergoeding vind :-( ik ben daarentegen wel erg blij met jouw positieve draai, je beslissing om (op jouw eigen voorwaarden!) door te gaan met bloggen. De gedachte "elk nadeel hep z'n voordeel" is moeilijk te onderdrukken nu wij (jouw lezers) ons kunnen verheugen op ook nièt-23dingen-dingen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat jullie het ook fijn vinden! Binnenkort volgen nieuwe verse blog-berichten. (Ik heb al het een en ander half-klaar staan).
  Bizar hè dat breipatroon, ze heeft ook nog een ontlede rat (mocht je interesse hebben).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed van jou dat je gewoon verder gaat op je eigen manier. Go girl!
  Het breipatroon is niet mijn ding iets te vaak 'live' gedaan. maar wel een heeeel knap stuk breiwerk!

  BeantwoordenVerwijderen